لوگوی کیان خودرو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
خودرو های بیسو T3 و بیسو T5

معایب خودرو های بیسو T3 و بیسوT5

هدف ما در این مقاله کیان خودرو بررسی دو محصول از شرکت جدید بیسو است. شرکتی که با تولیدات خود قصد داشت به رقابت با دیگر برندهای خارجی بپردازد. اما این شرکت تا چه اندازه موفق عمل کرد؟ مزایا و معایب خودرو های بیسو T3 و بیسو T5  از این برند شامل چه مواردی هستند؟

اگر به دنبال یافتن پاسخ این سوالات هستید و می خواهید با ثبت نام در طرح خرید خودرو اقساطی، بهترین ماشین ممکن را خریداری کنید، تا انتها با ما همراه باشید.

شرکت بیسو

در حال حاضر در کشور ما طرح هایی چون خرید اقساطی سایپا با تحویل فوری، خرید خودرو اقساطی ایران خودرو، خرید اقساطی خودرو های داخلی با اقساط 60 ماه و … به وجود آمده اند تا متقاضیان خرید خودرو بتوانند با بهره گیری از بهترین شرایط، ماشین مورد علاقه خود را خریداری کنند.

اما باید بگوییم که این روزها خودروهای خارجی طرفداران بسیاری پیدا کرده اند. بنابراین متقاضیان زیادی به خرید اقساطی خودرو های خارجی با اقساطی بلند مدت و کوتاه مدت روی آورده اند. اما آیا هر خودروی خارجی ارزش خریدن دارد؟

بیسو (BISU) یک برند چینی نو ظهور می باشد که فعالیت خود را در زمینه تولید و طراحی خودروهای کراس اوور از سال 2015 آغاز کرده است. بیسو و برند هوانسو هر دو از زیر مجموعه های جوینت ونچری به نام Beiqi-Yinxiang می باشند.

پس از عدم موفقیت شرکت ایرانی سیف خودرو در همکاری با کمپانی ژاپنی سوبارو، این مرکز به برند بیسو پیوست به طوری که بیسو به عنوان اولین شریک چینی سیف خودرو لقب گرفته است.

همکاری این دو شرکت سبب شد تا شاهد فروش خودروهای بیسو T3 و بیسو T5 در کشورمان باشیم. محصولاتی که در ادامه بیشتر با آن ها آشنا شده و سپس به بررسی معایب خودرو های بیسو T3 و بیسو T5 خواهیم پرداخت.

معرفی بیسو  T3

بیسو T3 محصول سال های 2016 تا 2020 است که فروش رسمی آن از اوایل سال 2017 میلادی آغاز شد. کمپانی سازنده برای ساخت این کراس اوور کامپکت کوچک از همان پلت فرم های استفاده شده در هوانسو اس 2 و هوانسو اس 3 بهره برده است.

بیسو تی 3 در ابتدا در تیپ EX تولید می شد که پس از مدتی این مدل با تیپ LU جایگزین شد. البته باید گفت که متاسفانه در مدل جدید، سازندگان بسیاری از آپشن های کاربردی قبلی را حذف کردند.

طراحی شیک و زیبای این ماشین عاملی است که می تواند در اولین نگاه شما را جذب خود کند اما معایب بسیار آن اتفاقی است که ممکن است شما را از خرید منصرف دارد. در ادامه بیشتر با این نقاط ضعف آشنا خواهیم شد.

بررسی-بیسو-T3

معرفی بیسو  T5

بیسو T5 سومین محصول تولیدی شرکت چینی بیسو است که در سال 2017 پا به عرصه گذاشت. به طور کلی شباهت های بسیاری می توان بین این ماشین با عضو دیگر خانواده بیسو یعنی مدل T3 پیدا کرد اما طراحی این ماشین برای 7 نفر سرنشین اصلی ترین وجه تمایز آن است. البته همین امر سبب شده تا بیسو تی 5 ابعادی بزرگ تر و کشیده تر داشته باشد.

پیشنهاد ما به شما:  کولر ماشین چگونه کار می کند؟ بررسی وظیفه اجزای سازنده کولر ماشین

معایب-خودرو-های-بیسو-T3-و-بیسو-T5

8 دلیل برای نخریدن خودروهای بیسو T3 و بیسو T5

شاید ظاهر اسپرت، جذاب و مدرن این خودرو ها نگاه شما را به سمت خود خیره کنند اما پس از نقد و بررسی خودرو بیسو T3 و بیسو T5 متوجه خواهید شد که دو مدل مذکور چندان هم مناسب نبوده و ارزش خرید ندارند.

از این رو ما در ادامه به بیان 8 دلیل برای نخریدن خودروهای بیسو T3 و بیسو T5 پرداخته ایم بنابراین توصیه می کنیم اگر مشتاق سواری با این ماشین ها هستید، حتما پیش از هر اقدامی برای خرید، موارد زیر را مطالعه فرمایید.

برند کم تجربه و ناشناخته

پس از تحریم های وضع شده علیه ایران و ممنوعیت ورود خودروهای خارجی، برخی از شرکت های خودروسازی داخلی در صدد همکاری با شرکت های چینی برآمدند. امری که سبب شد امروزه شاهد محصولات مختلفی از برندهای جک، لیفان و چری باشیم.

از این رو سیف خودرو هم تصمیم داشت در نتیجه همکاری با شرکت بیسو، محصولات این برند را به عنوان خودروهایی جدید به ایرانیان بفروشد اما سابقه کم و ناشناخته بودن این شرکت نتوانست این امر را محقق سازد.

از طرفی محصولات چینی در کشور ما چندان از محبوبیت بالایی برخوردار نیستند. برخلاف شرکت های جک، لیفان و چری که توانستند با گذشت زمان خود را در دل مردم جا کنند، اما معایب خودروهای بیسو باعث شد محصولات این شرکت نه تنها در ایران بلکه حتی در کشور سازنده هم با استقبال گسترده ای روبرو نشوند.

همینطور سابقه کم این شرکت تازه وارد هم عامل دیگری بود که سبب شد مردم به آن اعتماد نکنند.

خدمات پس از فروش کم و قطعات کم یاب

ورود خودروهای خارجی به داخل کشور نیازمند ارائه خدمات خوب پس از فروش و تامین لوازم و قطعات یدکی است. کاری که سیف خودرو چندان با موفقیت از پس آن بر نیامد و همین اتفاق را هم می توان عامل شکست همکاری این شرکت با سوباروی ژاپن دانست.

تعداد محدود نمایندگی های بیسو در سراسر کشور نه تنها باعث شد تا هر خریداری اقدام به تهیه محصولات این شرکت نکند، بلکه بسیاری از مالکان خودرو های بیسو T3 و بیسوT5 را پس از مدتی با مشکل کمبود قطعات و لوازم یدکی مواجه کرد.

خدمات-پس-از-فروش-قطعات-کم-یاب

آینده نامعلوم

مردم زمانی می توانند به یک شرکت اعتماد کنند که یا سابقه درخشانی داشته باشد و یا در هنگام ظهور، محصولات مرغوب و با کیفیتی از خود به نمایش بگذارد.

بنابراین با توجه به موارد گفته شده، باید بیان داشت که شرکت بیسو هیچ برگ برنده ای در دست نداشت چرا که تجربه کم آن سبب شد تا هر خریداری به راحتی خودروهای این برند را انتخاب نکند. در ثانی عدم کیفیت محصولات و معایب خودرو های بیسو T3 و بیسوT5 حتی عده ای را از خرید منصرف داشت.

البته لازم است به تجربه ناموفق سیف خودرو هم بپردازیم چرا که این شرکت نتوانست همکاری خود را با شرکت معتبر و صاحب نام ژاپنی سوبارو حفظ کند. شرکتی که زمانی سیف خودرو به عنوان نماینده انحصاری آن در ایران شناخته می شد.

بنابراین این را می توان دیگر عاملی دانست که سبب شد مردم تمایلی به خرید محصولات بیسو پیدا نکرده و توانست مشکلات فروش بیسو T3 و بیسو T5 را به دنبال داشته باشد.

پیشنهاد ما به شما:  شیوه رانندگی با ماشین اتومات به چه صورت است؟

شتاب پایین

مسلما هر خریداری بیش از هر چیز به مشخصات فنی یک خودرو اهمیت می دهد. با مطالعه مشخصات خودروهای بیسو T3 و بیسو T5 با یک موتور توربوشارژ روبرو خواهید شد که شاید در نگاه اول بتواند نظر مثبت شما را به سمت خود جذب کند. اما با اندکی تحقیق بیشتر در می یابید که مشخصات فنی این خودروها نیز چندان حرفی برای گفتن ندارند.

در بیسو T3 شاهد پیشرانه 1298 سی سی با 4 سیلندر و 16 سوپاپ هستیم. این موتور قادر است حداکثر توان 133 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 185 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه را فراهم آورد.

گفتنی است استفاده از این پیشرانه و گیربکس اتوماتیک CVT برای به حرکت در آوردن یک خودروی کراس اوور آن هم با وزن 1445 کیلوگرم اصلا مناسب نیست.

بنابراین اگر به رانندگی با ماشین بیسو T3 بپردازید، نهایت سرعتی که می توانید تجربه کنید، 178 کیلومتر بر ساعت است و زمان شتاب صفر تا صد آن 12 ثانیه به ثبت رسیده است.

درباره مدل بیسو T5 هم همین قضیه صدق می کند. یک موتور 1468 سی سی با 4 سیلندر و 16 سوپاپ برای تامین انرژی یک خودروی شاسی بلند 1665 کیلوگرمی در نظر گرفته شده است. این پیشرانه می تواند حداکثر توان 150 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 215 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه را ایجاد کند.

در آخر هم باید بگوییم که حداکثر سرعت ممکن برای این ماشین چینی 170 کیلومتر بر ساعت است و برای رسیدن به شتاب صفر تا صد به 14.5 ثانیه زمان نیاز دارد.

بنابراین پس از بررسی معایب خودرو های بیسو T3 و بیسوT5 در زمینه فنی باید بگوییم که اگر شیفته رانندگی هیجانی و سرعتی هستید، اصلا خرید محصولات این برند به شما توصیه نمی شود.

معایب-خودرو-بیسو-T3-و-بیسو-T5

نفوذ صدا به داخل کابین

اگر رانندگی با یکی از دو خودروی بیسو T3 و یا بیسو T5 را تجربه کرده باشید و یا حتی به عنوان یک سرنشین در این ماشین نشسته باشید، احتمالا مشکل نفوذ صدا به داخل کابین را احساس کرده اید.

از این رو می توان این مشکل را یکی دیگر از معایب خودرو های بیسو T3 و بیسوT5  دانست که نارضایتی بسیاری از مالکان را به دنبال داشته است.

فروش محدود

مونتاژ و فروش خودروهای بیسو T3 و بیسو T5 توسط شرکت سیف خودرو انجام شده است. البته فروش محدود این ماشین ها یکی دیگر از جنبه های منفی آن ها به شمار می رود.

بازار نه چندان خوب فروش دست دوم

اگر خود و یا یکی از اطرافیانتان مالک خودروهای شرکت بیسو بوده اید، احتمالا می دانید که فروش محصولات این برند چندان ساده نیست. بنابراین شاید بتوان گفت بازار نامناسب فروش دست دوم یکی دیگر از معایبی است که عده ای را از خرید ماشین های بیسو T3 و بیسوT5  منصرف داشته است.

قیمت بالا

قیمت در نظر گرفته شده برای ماشین های بیسو T3 و بیسو T5 اصلا مناسب و مقرون به صرفه نیست. شاید شرکت بیسو برای ساخت این خودروها از آپشن ها و امکانات خوبی بهره گرفته باشد اما اختصاص دادن قیمت بالا آن هم برای دستگاه هایی که چندان محبوب و شناخته شده نیستند، جز مهمترین نقطه ضعف خودرو بیسو T5 و بیسو T3 به شمار می رود.

قیمت-خودرو-های-بیسو-T3-و-بیسو-T5

سخن پایانی

شرکت بیسو دیگر برند چینی است که سعی داشت با فروش محصولات خود در ایران، محبوبیتی مانند دیگر هم وطنان خود چون جک، لیفان و چری به دست آورد. اما تجربه کم موسسان این شرکت در کنار نقاط ضعف بسیار محصولات بیسو باعث شد این امر محقق نشود.

پیشنهاد ما به شما:  کروز کنترل چیست؟ + 5 نکته درباره کروز کنترل

بنابراین با توجه به موارد گفته شده و بیان معایب خودرو های بیسو T3 و بیسوT5  باید گفت که خرید این ماشین ها چندان کار درست و مقرون به صرفه ای نیست. چرا که با صرف هزینه برای خرید یکی از این دو خودرو می توان ماشینی بهتر و از یک برند به نام تر و با سابقه تر خریداری کرد.

در نهایت امیدواریم شما عزیزان بتوانید با مطالعه این مقاله و یک تصمیم گیری درست، ماشین مناسب و دلخواه خود را خریداری کرده و از سواری با آن نهایت لذت را تجربه کنید.

 

 

سوالات متداول

تفاوت دو خودروی بیسو T3 و بیسو T5 از نظر امکانات به چه صورت است؟

در برخی از قابلیت ها و امکانات دو خودروی بیسو T3 و بیسو T5 مشابه یکدیگر هستند. اما به طور کلی می توان BISU T5 را نسخه فول آپشن BISU T3 دانست. بیسو تی 3 مجهز به امکاناتی چون کروز کنترل، سیستم کنترل کشش و پایداری، سنسور عقب، سیستم فشار باد تایر، ترمز کمکی و ترمز ضد قفل، دی لایت، چراغ مه شکن جلو و عقب، دکمه های کنترلی روی فرمان، ایربگ، دوربین عقب، ورود و استارت بدون کلید و … است. در صورتی که مدل بیسو تی 5 مجهز به آپشن های دیگری چون سنسور جلو، رادار نقطه کور، رادار تغییر لاین، دوربین جانبی و 360 درجه و نیز سیستم تهویه اتوماتیک می باشد.

خودروی بیسو T3 و بیسو T5 ارزش خریدن دارند؟

به طور کلی می توان گفت خیر. اگر چه این خودروها محصولات جدید و به روزی بوده و از امکانات و آپشن های کاربردی برخوردار هستند اما معایب زیاد آن ها سبب شده تا عده زیادی تمایل به خرید محصولات شرکت بیسو نداشته باشند. از این رو خرید این دو خودرو چندان توصیه نمی شود. همینطور امکان خرید ماشین های دیگری با این قیمت، عامل دیگری بر استقبال کم از این خودروها می باشد.

علائم خرابی باتری ماشین بیسو T3 شامل چه مواردی می شود؟

در صورت رخ دادن چندین نشانه می توان تشخیص داد که باتری بیسو T3 خراب شده است. این موارد عبارتند از اینکه خودرو استارت می خورد اما روشن نمی شود، از عمر باتری 2 سال گذشته و یا ماشین بیش از 40 هزار کیلومتر کار کرده باشد، صدای خودرو در هنگام استارت زدن تغییر کند، سیستم صوتی خودرو روشن نشود، درب ها با استفاده از ریموت باز نشوند، چراغ ها در صورت خاموش بودن ماشین کم نور باشند، پشت آمپر برق وجود داشته باشد اما خودرو روشن نشود و یا اینکه باتری از نظر ظاهری تغییر شکل پیدا کرده باشد.

رقیبان خودروی بیسو T5 چه ماشین هایی هستند؟

در حال حاضر دو خودروی بی وا دی S7 و تیگو 7 از اصلی ترین رقیبان بیسو T5 به شمار می روند. هر سه ماشین مذکور در لیست خودروهای هفت نفره قرار دارند بنابراین برای مقایسه بهتر باید به سراغ بررسی مشخصات فنی آن ها رفت.

آیا خودروی بیسو T3 ایمن است؟

بیسو تی 3 تا به حال در هیچ تست تصادفی شرکت نکرده است بنابراین نمی توان یک پاسخ قطعی به این سوال داد اما بهره گیری از آپشن های امنیتی مختلف در این خودرو از جمله 6 کیسه هوا، قفل مرکزی و سیستم ضد سرقت، سیستم ترمز ضد قفل (ABS) برای هر 4 چرخ، ترمز اضطراری (BOS)، سیستم کنترل کشش و کنترل ایستایی در سربالایی، سنسور عقب و سیستم حفظ تعادل (ESC) از مواردی هستند که بیسو T3 را به یک ماشین ایمن تبدیل کرده اند.

منابع:

carsalesbase.com

5/5 - (1 امتیاز)

2 پاسخ

  1. با سلام و تشکر از اطلاعات فنی که در اختیار ما گذاشتید..بنده صاحب یک خودرو بیسو t3 هستم فرمایشات شما در این مقاله در خصوص ضعف‌های خودرو بیسو بغیر از مواردی کاملا اشتباه است..در خصوص مارکت و کمبود لوازم جانبی و ناشناس بودن این خودرو با شما موافقم هرچند که تو این وضعیت تحریم شما با کمبود لوازم یدکی حتی برای خودرو های داخلی مواجه هستید چه رسد به خودرو های خارجی هر چند بنده تا بحال خوشبختانه با کمبود لوازم یدکی روبرو نشدم و همه نیازم را در سیف خودرو تامین کرده‌ام.. در خصوص شتاب و سرعت ماشین بگم این خودرو تو ماشین های چینی بالا ترین شتاب را دارد حتی پژو ۲۰۷ هم به گرد بیسو نمی‌رسد. متاسفانه تا به حال جاده ایی را من ندیدم که بتونم بالای ۱۴۰ تا سرعت برم مگر در جا های مخصوص تست گرفتن از خودرو به همین دلیل اصلا شما هیچوقت نمی‌تونید با یک خودرو در ایران ۱۷۰ تاسرعت برید ..اطاق هم یسیار عایق بندی خوبی داره جوری که شما حتی صدای موتور را چه در حرکت و چه ایستادن نمیشنوید..متاسفانه از نظر من بزرگترین ضعف این خودرو کمک های عقب هستند وقتی از روی سرعتگیر رد میشی باید آهسته بری چون سرنشین های عقبی اذیت میشن.. با تشکر ارادتمند رحیمیان..

  2. آقا مسعود عزیز کلا ما ملتی هستیم که از کنار یه چیزی هم رد نشده باشیم باید راجبش اظهار نظر کنیم

    من به عنوان کسی که خودم شغلم کارشناسی خودرو هستس بیسو رو با مطالعه انتخاب کردم
    و دلیل اولم هم برعکس تفکرات غالب موتور و گیربکس بسیار چابک و در عین حال کم مصرفشه
    دنیا داره به سمت حجم موتور پایین و در عین حال تولید قدرت اسب بخار بالا و انتقال نیوتون متر بالاتره
    به عبارت ساده قدرت خروجی موتور و همچین انتقال قدرت از گیربکس به چرخ بیسو با موتور حجم ۱۳۰۰ میتسوبیشیش از رونیز با موتور ۲۴۰۰ برتره و در عین حال مصرف بنزینش از آت آشغالهایی مثل ۲۰۷ و… هم کمتره
    دوم جنس صندلی هاش که واقعا عالیه و بسیار ارگونومیک طراحی شده
    سوم اتاق بسیار موزون و طراحی منحصر بفرد از پلتفرم کمپانی روور با هندلینگ عالی
    چهارم آپشنهای مثال زدنیش که باید در اتومبیل های با دو برابر قیمت خودش دنبالش بگردی مثل ترمز پارک برقی سقف پانارومیک در حد سانتافه با مون روف برقی و ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین عرضه فروش اقساطی

فروش اقساطی شاهین پلاس

فروش اقساطی سهند

کیان خودرو برگه وقشته ماشینتو عوض کنی با ارائه ی انواع تسهیلات کوتاه مدت و

فروش اقساطی از هر برند